Новини

Відкрито реєстрацію на вебінар “Впровадження реформи управління житлом на рівні міста: виклики і можливості”

17 липня о 15:00 відбудеться вебінар-дискусія “Впровадження реформи управління житлом на рівні міста: виклики і можливості”. Онлайн-захід пройде за участі профільних заступників міських голів, представників управлінь та відділів житлово-комунального господарства, комунальних та приватніих управителів, голів правління ОСББ, зацікавлених ГО з міст-партнерів проєкту (Житомир, Полтава, Чернівці, Вінниця, Харків, Львів, Мелітополь, Поділ (Київ), інших зацікавлених осіб.

Метою онлайн-зустрічі є визначення ключових викликів, з якими стикаються міста під час впровадження реформи управління житлом в умовах падіння платоспроможності населення під час пандемії, напрацювання пропозицій для Уряду щодо нормативно-правових актів, потрібних для завершення реформи управління житлом та попередження можливих кризових ситуацій в цій сфері.

Спікерка: Яна Бугрімова, юридичний експерт Проєкту IFC «Енергоефективність в житловому секторі в Україні» (UREEP), Група Світового банку.

Модераторка: Марія Осипчук, юристка з питань управління житлом.

Питання до обговорення:

  • Поточний стан управління багатоквартирними будинками в Україні;
  • Ключові виклики перед муніципалітетами в сфері управління житлом під час пандемії;
  • Роль органів самоврядування населення в формуванні конкурентного ринку послуг з управління житлом.

Місце проведення: онлайн в програмі Microsoft Teams (посилання на зустріч із відповідною інструкцією буде надіслано всім зареєстрованим учасникам). Для участі у вебінарі необхідно зареєструватися за посиланням до 13:00 14 липня 2020 року. 

Організатори вебінару – Проєкт “Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ”, що виконується німецькою урядовою компанією “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH”. У ньому беруть участь Львів, Чернівці, Вінниця, Житомир, Подільський район Києва, Полтава, Мелітополь та Харків. Проєкт фінансують Уряди Німеччини та Швейцарії.

Схожі статті