Навчання та стандарти Новини

У Калуші відбувся тренінг на тему нових реалій управління і термомодернізації багатоквартирних будинків

4 березня у Калуші менеджери багатоквартирних будинків, голови ОСББ та представники комунальних підприємств і депутатського корпусу взяли участь у тренінгу «Нові реалії управління і термомодернізації багатоквартирних будинків: юридичні аспекти і інструменти реалізації».

Цей тренінг охопив теми особливостей обрання управителя у багатоквартирних будинках, варіантів форм управління житлом, виконання договору між співвласниками та управителями тощо. Окремим питанням була розглянута співпраця Фонду енергоефективності з місцевою владою.

Тренер Володимир Бригілевич – консультант проєкту IFC «Енергоефективність в житловому секторі України» фокусував увагу на можливих формах управління та окреслював ризики кожної з них. Консультант проєкту IFC з юридичних питань Андрій Бурий, у свою чергу, розповів про юридичну сторону управління житлом. А про співпрацю з Фондом енергоефективності йшлося у доповіді Владислава Тимошенка – регіонального консультанта Фонду енергоефективності в Івано-Франківській області.

Захід було проведено на замовлення проєкту IFC, Групи Світового банку, «Енергоефективність в житловому секторі» за фінансування Швейцарської Конфедерації.

Схожі статті