Навчання та стандарти Новини

Реєстрація на безкоштовний онлайн-курс “Антикризове управління під час війни та локальних криз”

Проєкт «Економічна підтримка Східної України» розпочинає реєстрацію на новий онлайн-курс «АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ ТА ЛОКАЛЬНИХ КРИЗ». Цей курс може бути цікавим також управителям багатоквартирних будинків та головам правлінь кількох ОСББ. Реєструйтесь на курс до 30 серпня 2022 року включно за посиланням: https://forms.office.com/r/0yG7gkr3Gs 

Курс розроблений для представників мікро-, малого та середнього бізнесу із Донецької, Луганської областей, півдня Запорізької області (м. Бердянськ та Мелітополь) та Херсонської області (м. Генічеськ), які перемістилися до більш безпечних регіонів та продовжують свою діяльність на території України. Навчання проведе  Руслан Бельтюков – бізнес-тренер та СЕО Business Community School.

 

Унікальність онлайн-курсу:

  1. За власними дослідженнями новизна інформації в рамках курсу складає не менше 70%. Це означає, що учасники курсу почують найсучасніші методики антикризового менеджменту, з якими не були знайомі раніше і які практично впроваджені в українських реаліях.
  2. Оскільки курс читає практик зі стажем управлінської роботи у реальному бізнесі, учасники отримають практичні поради щодо оптимізації та розвитку їхнього бізнесу на новому місці, а також рекомендації щодо створення власних каналів збуту і чек-лист із їхнього впровадження. 
  3. Курс побудований на прикладах діючих релокованих підприємств та антикризових рішень з детальним аналізом помилок та успішних рішень. Додатково учасники отримають інструменти збільшення об’ємів збуту для релокованих підприємств. 
  4. Курс буде проводитись у вечірній час з 19.00 до 21.00 двічі на тиждень в онлайн форматі на платформі ZOOM з професійної відеостудії.
  5. Тренер курсу є дійсним членом WIBMA (World international Business Management Association), сертифікованим експертом за ISO 9001 та ISO 21500.
  6. Курс безкоштовний. Кількість місць обмежена.  

 

Онлайн-курс складається із таких навчальних модулів: 

Модуль 1. Основи антикризового менеджменту компанії. Стратегічне планування в умовах невизначеності.

Модуль 2. Методи розвитку та збереження бізнесу під час війни. Зовнішні виклики для підприємства у воєнний час. 

Модуль 3. Оперативне управління та планування. Ручне управління підприємством під час війни. 

Модуль 4. Маркетингова стратегія та розвиток бізнесу. Зміна позиціонування на ринку. 

Модуль 5. Створення нових продуктів для компанії. Інновації та нові напрямки розвитку. 

Модуль 6. Фінансовий менеджмент під час війни: де знайти важелі впливу на фінансову ситуацію на підприємстві. Визначення фінансових перешкод для зростання. 

Модуль 7. Антикризове лідерство. Лідер і команда. 

Модуль 8. Управління проектами та процесами. 

Модуль 9. Відбір та управління персоналом: стратегія управління персоналом та ситуаційне управління в умовах кризи. 

Модуль 10. Управління системою збуту та результативність продажів під час швидкого розвитку та трансформації. 

Модуль 11. Практичні консультації та аналіз прикладів учасників програми, демонстрація прийняття антикризових рішень на практиці. 

Модуль 12. Складання клопотання про відшкодування на підставі вартості втраченого, знищеного чи пошкодженого майна та упущеної вигоди. 

Онлайн-сесія зворотного зв’язку з обговоренням найкращих практик впровадження. 

На вас чекають 40 навчальних годин, практичні домашні завдання та практичні поради з антикризових рішень в Telegram-групі та дистанційна індивідуальна консультація для найбільш активних учасників.

Кожний учасник, який успішно завершить курс, отримає сертифікат. 

Навчальний онлайн-курс розпочався 23 серпня 2022 року, наступне заняття  30 серпня о 19:00

 

Схожі статті