Новини

Ремонт буде після перемоги: вінницькі ОСББ передали 100 тисяч гривень для потреб ЗСУ

У Вінниці вже не вперше співвласники багатоквартирних будинків з ОСББ перераховують на потреби українських воїнів кошти, які збирали на ремонт свого будинку. Днями співвласники трьох багатоповерхівок, які входять до Асоціації «Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Європейська», перерахували на підтримку армії 100 тисяч гривень, повідомляє Вінницька міська рада.

Ці гроші люди збирали впродовж кількох років на ремонти у своїх висотках. Своєрідний флешмоб на підтримку Збройних Сил України активно шириться серед мешканців багатоповерхівок. Лише впродовж березня співвласники п’яти багатоповерхівок замість того, аби проводити у будинках ремонтні роботи, переводили кошти на потреби армії. Загалом перерахували вже 200 тис. грн.

Днями два ОСББ Вінниці, які входять до Асоціації «Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Європейська», що на Старому місті, теж зробили свій внесок: перерахували 100 тисяч гривень, щоб підтримати ЗСУ.

«До нашої Асоціації «Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Європейська» входить два ОСББ – три будинки. Ми маємо свій накопичувальний фонд, який створили для наших потреб. За шість років співвласники зібрали певну суму грошей, яку планували витратити на ремонти у наших ОСББ. Але нині проведення ремонтів – не на часі. Тому вирішили долучитися до підтримки наших Збройних Сил та перерахувати 100 тисяч гривень нашому війську. Усі співвласники таку ідею підтримали. Ми розуміємо, що така сума – це крапля в морі. Однак якщо кожен українець перерахує на підтримку ЗСУ хоч одну гривню, це буде велика сума та значна підтримка. Нам усім потрібно рятувати нашу Україну від клятого ворога. А після перемоги ми зберемо гроші і повернемо їх до свого накопичувального фонду», – говорить голова Асоціації ОСББ «Європейська» Сергій.

Схожі статті