Новини

Кабмін призначив нових членів Наглядової ради фонду енергоефективності

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 30.06.2021 призначив нових представників Уряду в складі Наглядової ради ДУ “Фонд енергоефективності”

Новими представникам Кабміну стали Василь Миронович Лозинський та Олександр Анатолійович Жук. На цих посадах вони замінили Василя Драганчука та Наталю Хоцянівську. 

Василь Лозинський – Перший заступник Міністра розвитку громад та територій України. За освітою економіст-міжнародник, перекладач, правознавець, юрист, магістр державного управління.  

З квітня 2020 року відповідає за забезпечення формування та реалізацію державної політики у сфері енергетичної ефективності будівель, бере участь у формуванні політики технічного регулювання у сфері енергетичної ефективності будівель.

Олександр Жук – заступник директора Департаменту фінансів паливно-енергетичного комплексу та майнових відносин, начальник відділу Міністерства фінансів України

Довідково. Наглядова рада є найвищим органом управління ДУ “Фонд енергоефективності”. Наглядова рада здійснює захист прав засновника, кредиторів, донорів та кінцевих бенефіціарів Фонду, забезпечує виконання цілей Фонду та здійснює нагляд за управлінням Фонду.

Наглядова рада Фонду енергоефективності формується з двох представників Уряду, двох незалежних членів і одного представника міжнародних донорів. 

Схожі статті