Новини

Фонд енергоефективності перейшов на дистанційну роботу для запобігання поширення коронавірусу

Фонд енергоефективності перейшов на дистанційну роботу з метою запобігання поширення коронавірусу. Водночас команда Фонду продовжує працювати у звичному темпі і заохочує ОСББ та партнерів, які впливають на зміни в енергоефективній сфері, використовувати цей карантинний час для вдосконалення власної роботи.

Заявки до Програми Енергодім приймаються у звичайному режимі, а час їх розгляду та оцінки ніяк не змінюється.

Станом на сьогодні Фонд отримав 43 заявки на участь в Програмі “Енергодім”. Детальніше за посиланням: http://bit.ly/2IU8XYL

Також команда Фонду розширює спілкування з усіма зацікавленими сторонами в режимі online.

Зокрема, Фонд посилить ділове листування в електронному вигляді та просить направляти всю кореспонденцію (електронні та скановані документи) на офіційну електронну скриньку Фонду info@eefund.org.ua, вказувати актуальні контакти (e-mail та мобільні телефони) відповідальних осіб.

Крім того, збільшиться кількість навчальних вебінарів для ОСББ та профільних фахівців з енергоаудиту, з’являться нові спікери, розшириться географія тем для обговорення. Найближче навчання відбудеться 24 березня об 11:00 — вебінар про технічні вимоги до енергоефективних заходів Програми “Енергодім. Реєстрація активна за посиланням http://bit.ly/3aNKWhJ.

Схожі статті